Kumppaniksi

Kumppaniksi

CSA-TILAKUMPPANI

Kaudella 2017 lanseerasimme asiakkaiden pyynnöstä koko vuoden kattavan tilakumppanuuden. Tilakumppani maksaa pienen kuukausimaksun vuoden ympäri, jota vastaan hän saa normaalin kymmenen (10) viikkoa kestävän satokauden CSA-osuuden lisäksi myös osuuden tilan jatkojalosteita ja kuivatuotteita loppusyksystä, sekä alennuskortin kesällä tilalla toimivan puodin valikoimista siten, että tilan omista tuotteista saa 20% alennusta ja jälleenmyynnissä olevista tuotteista puolestaan 5-15% alennusta.

Tilakumppanuus on myös osallistuvampi kumppanuusohjelma. Tilakumppani voi ilmoittautua mukaan tilan vapaaehtoistoiminnan puitteissa järjestetyille retkille, vanhusten ja nuorten virkistäytymistapahtumiin ja tilalla pidettäville luennoille. Tilakumppani on tervetullut osallistumaan tilan päivittäisiin askareisiin, tutustumaan tilan eläimiin tai muuten vain virkistäytymään maalle. Samalla voi tutustua juurta jaksaen biodynaamisen tavan mukaan viljelevään maatilaan, PienenKylän erilaiseen mehiläistenhoitotapaan, sekä ilmastonmuutosta vastaan taistelevaan Carbon Action -hiilipilottiin.

HINTA

Kuukausimaksu
25 €/kk (+ mahdollinen toimitus 5 €/kk)

3 kk maksu
75 €/3kk (+ mahdollinen toimitus 15 €/3kk)

6 kk maksu
150 €/6kk (+ mahdollinen toimitus 30€/6kk)

Vuosimaksu
300 €/12kk (+ mahdollinen toimitus 60€/12kk)

HUOM! Sitoutuminen CSA-tilakumppanuuteen tehdään aina vuodeksi (12kk) ja se uusiutuu automaattisesti vuodeksi eteenpäin, mikäli sitä ei irtisanota tai muuteta kirjallisesti yhtä (1) kuukautta ennen vuosittaista uusiutumista (koskee molempia osapuolia). Kumppanuutta ei voi irtisanoa kesken sopimusvuoden.

CSA-SATOKUMPPANI

CSA-satokumppani ostaa sato-osuuden PienenKylän sadosta. Satokumppani saa toimituksena peltotuoreita vihanneksia kymmenen (10) viikon ajan satokaudella. Hän maksaa osuudestaan sovitun summan, joko ennen viljelykautta, tai osan ennen viljelykautta ja osan sen aikana. Kumppani noutaa satokassin viikottain joko itse tilalta, sovitusta noutopisteestä tai saa sen kotiinkuljetettuna.

CSA:n sato-osuus on suhteellinen osuus tilan tuottamasta sadosta. Sen riskinä on katovuotena suhteellisen pieni osuus, kun taas hedelmällisenä vuotena varsin runsas osuus.

CSA-kumppaniksi liittyminen on mahdollista niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöille.

 

HINTA

Pienen perheen sato-osuus
250 €/10 viikkoa

Keskikokoisen perheen sato-osuus
480 €/10 viikkoa

Suuren perheen sato-osuus
710 €/10 viikkoa

+ mahdollinen toimitus 50 €

Laskutamme CSA-satokumppanuudesta puolet heti tilauksen saatuamme ja loput elokuun puoliväliin mennessä. Tilaukset ovat sitovia, emmekä palauta jo maksettuja osuuksia. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, kumppani menettää oikeutensa CSA sato-osuuteen ja se voidaan tarjota eteenpäin.

Huom!

Satokassi sisältää tuoreita kyseisen viikon aikana valmiiksi kypsyneitä vihanneksia CSA-osuuden mukaisesti. Osuus ei välttämättä riitä kattamaan kenenkään koko viikon ravintomäärää, vaan sen on tarkoitus toimia osana muuten monipuolista ja terveellistä ruokavaliota.

Toimituskausi alkaa säistä ja sadon kypsymisestä riippuen heinäkuun alkupuolella ja kestää noin syys-lokakuun vaihteeseen. Yhteensä CSA-kumppanuus sisältää kaudella 2021 kymmenen (10) viikkoa satokassitoimituksia. CSA-kassit noudetaan suoraan tilalta, tai kotiin toimitettuna viiden euron toimitusmaksua vastaan. Pidätämme oikeuden hinnantarkistuksiin vuosittain. Pidätämme oikeuden kotitoimitusten aikoihin ja rajoihin.

Yritys- ja yhteisö CSA:t neuvotellaan tapauskohtaisesti erikseen.

Ota yhteyttä PieneenKylään ja tule CSA-kumppaniksi.

Sähköposti:
info@pienikyla.com

Puhelin:
+358 40 671 76 70