Pyykinhuuhteluaine

Pyykinhuuhteluaine

Pyykinhuuhteluaine

6,90 sis. ALV

Sonett Pyykinhuuhteluaine huuhtelee pyykin ja neutralisoi viimeisetkin pesuainejäämät huuhteluvedestä. Huuhteluaine tekee tekstiileistä pehmeitä ja niiden väreistä kirkkaita. Tuote sopii kaikille kankaille ja pesuohjelmille. Pyykinhuuhteluaine on miedontuoksuinen ja hyvin siedetty. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Varastossa

Kuvaus

Onko pyykki huuhdeltu? Pyykin huuhtelemisen tärkeyttä ei juuri ajattele. Sillä on etenkin herkkäihoisille kuitenkin tärkeä merkitys. Sonettin Pyykinhuuhteluaine poistaa viimeisetkin pesuainejäämät tekstiileistä ja neutralisoi koneesta poistuvan huuhteluveden. Se myös kirkastaa värit, suoristaa kuidut ja auttaa pyykin pysymistä pehmoisena. Sonettin Pyykinhuuhteluaineen tuoksu on peräisin valmistusaineista. Siihen ei ole lisätty haihtuvia öljyjä.

Annostelu: pyykinpesukone 4,5 kg: 40 ml = n. 3 rkl koneen huuhteluainelokeroon.

Huomio: Tuote sisältää sitruunahappoa (elintarvikelaatuista): Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
15-30 % sitruunahappo (elintarvikelaatuinen); 5-15 % kasvialkoholi (etanoli); Elävöitetty vesi ad 100 %.

Pakkauskoko: 1 l / plo

Saatat myös pitää näistä