Pyykinpesuneste neutral hajusteeton

Pyykinpesuneste neutral hajusteeton

Loppu, kysy lisää!

Pyykinpesuneste neutral hajusteeton

14,90 sis. ALV

Sonett Pyykinpesuneste on hellävarainen pesuneste, joka on hajuton ja väriaineeton, eikä sisällä säilöntäaineita tai entsyymejä. Sopii allergisille ja herkkäihoisille. Konepesuun 30C-95C lämpötiloissa.

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Haluatko pestä pyykkisi luontoa rasittamatta? Sonettin hajusteeton neutral pyykinpesuneste sopii kaikkien valko- ja värillisen pyykin pesuun. Se sopii puuvilla-, pellava-, hamppu-, sekakuituisille tekstiileille, ja toimii erinomaisesti 30-95 asteen pesuohjelmissa. Hajusteeton pesuneste sopii herkkäihoisille ja allergikoille. Se on tehty luomulaatuisesta kasvisaippuasta ja sokeritensideistä. Kaikki saippuan valmistuksessa käytettävät aidot eteeriset öljyt ovat  luomutuotantoa tai luonnonvaraisia. Pesuaineessa ei ole petrokemiallisia aineosia.

Näin tulee puhdasta: Täydellinen luontoystävällinen Sonett-pyykinpesu taphtuu kolmella ainesosalla. Ensimmäisenä niistä ovat pesuaineet, toisena vedenpehmennin ( jos alueellasi sitä tarvitaan, sillä pehmeä vesi on avainasioita pyykinpesussa) ja kolmantena valkaisuaineet (jos haluat kirkasta valkopyykkiä).

Kun peset pyykkiä Sonett-aineilla käytä pesuainetta aina yhdessä huuhteluaineen kanssa. Näin varmistat parhaan pesutuloksen. Varmista myös, että peset vaatteen aina oikeassa lämpötilassa. Sonett hajusteeton pesuneste pesee 30-95 asteen pesuohjelmissa. Viileälle villapesulle ja silkille on kuitenkin myös oma Sonett-pesuaine. Annostele pesuainetta oikea määrä.

Sonett hajusteeton pyykinpesuneste on osa Sonettin pyykinpesumetodia: Component 1 in the Sonett Modular System.

Sonett pesuaineenannostelutaulukko:

4,5 kg:n koneelle ja keskikovalle vedelle

  • kevyt lika: 60 ml
  • normaali lika: 75 ml
  • voimakas lika: 100 ml (1 korkillinen)

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:

5-15 % saipppuaa rapsi-* ja auringonkukkaöljystä*; 5-15 % ionittomia tensidejä (sokeritensidejä); 5-15 % anionisia tensidejä (coconut alcohol sulphate), 1-5 % kasvialkoholi (etanoli); <1 % anionic surfactants (sulphated castor oil), sitraatti; elävöitetty vesi ad 100 %.
* Tarkistettua luomutuotantoa / luonnonvarainen

Pakkauskoko: 2l/plo

 

Saatat myös pitää näistä