Mitä Defu on?

Mitä Defu on?

Eläinten iloksi Defua

PieniKylä etsi pitkään omille kotieläimilleen luonnonmukaista ja mahdollisimman biodynaamisesti tuotettua ruokaa. Lopulta Saksasta löytyi täydellinen lemmikkien ruoka – Defu.  Innostuimme Defun tuotteista niin paljon, että aloimme tuoda niitä maahan itse.

Defu on eläinten luomuruokien tuottajapioneeri yli 25 vuoden kokemuksella. Kaikki Defun eläintenruuat ovat saksalaista luomulaatua ja ne sisältävät paljon myös biodynaamisesti tuotettuja ainesosia.

Defu ei salaile prosessejaan. Yrityksen tuotantoketju kestää ankaran tarkastelun. Defun arvoja ovat resurssien kestävä ja vastuullinen käyttö, maan kunnosta huolehtiminen, tuotantoprosessien läpinäkyvyys, sekä tuotteiden puhtaus ja korkea laatu.

Defun eläinruuissa ei käytetä keinotekoisia makuainevahventeita tai lisäaineita. Niistä ei löydy kemiallisia säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita, eikä lisättyjä sokereita.

Defulaisten mukaan eläinten hyvinvointi ja terveys alkaa ruuasta. Me PienessäKylässä olemme samaa mieltä. Puhdas ja terveellisesti tuotettu ruoka pitää eläimet elämänsä kunnossa.

Kysy lisää Defun monipuolisista tuotteista PienestäKylästä.