Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

* Tuotteiden hinnat sisältävät alv 14% tai 24%.

* Tuotteiden kohdalla ilmoitettu paino on nettopaino.

* Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme todelliset palautuskulut tuotteiden palautuksesta tai noutamatta jätetyistä tilauksista. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut.

*  Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

* Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

* Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse kauppa(at)pienikylakauppa.fi tai puhelimitse 040 671 7670.

* Toimitamme vain Suomen sisällä. Emme toimita tuotteita ulkomaille.

* Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

 

Tarkemmat toimitusehdot

 

 1. Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Jälkitoimituksena toimitettavat tuotteet lähetetään 1-4 viikon sisällä tilauksesta.

 

 1. Toimitustavat

Nouto Puodista – 0,00 €

 • Tilaus haetaan Puodista (Takkulantie 1, Espoo)
 • Noudettavissa yleensä samana tai viimeistään seuraavana päivänä (Puodin aukioloaikojen puitteissa)
 • Noudathan tilauksesi mahdollisimman pian. Noutotilauksia säilytetään myymälässämme enintään yhden kuukauden ajan.
 • Ei postikuluja

 

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen.

 

 1.  Toimitusten pakkaaminen

Käytämme lähetyksissämme kierrätys- ja uusiomateriaaleja kuten 100% uusiopaperipusseja, ylijäämä sanomalehtiä ja meille tulevissa toimituksissa käytettyjä pahvilaatikoita. Tämän vuoksi lähetystemme pakkausmateriaalit vaihtelevat jonkin verran.

Kylmätuotteet pakkaamme kylmävaraajien kanssa. Kasviperäiset kylmätuotteemme säilyvät hyvin muutaman päivän kuljetuksen ajan mutta on tilaajan vastuulla noutaa toimitus mahdollisimman pian paketin saavuttua noutopaikkaan. Emme ota vastuuta mikäli kylmätuotteet pilaantuvat asiakkaan viivästyneen noudon takia.

 

 1. Maksutavat

Korttimaksut: tilauksen voi maksaa yleisimmillä maksukorteilla noudon yhteydessä.

Paytrail: maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Lisätietoa: https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

 1.  Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Veloitamme todelliset palautuskulut tuotteiden palautuksesta. Jos alkuperäisen tilauksen summa laskee palautuksen jälkeen toimituskuluvapaan summan alle, veloitamme myös alkuperäisen tilauksen kohdalta hinnaston mukaiset toimituskulut. PienenKylän hyväksymän reklamaation viallisista tuotteista tai muuten virheellisestä toimituksesta voi palauttaa veloituksetta. Maksu palautetaan käytetylle maksutavalle.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen kauppa@pienikylakauppa.fi tai puhelimitse numeroon 040 671 7670.

Ilmoituksen jälkeen asiakaspalautuksesta lähetetään ohjeistus sähköpostitse

 

 1.  Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen kauppa(a)pienikylakauppa.fi tai soittamalla 040 671 7670. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

 

 1.  Noutamattomat tilaukset

Mikäli asiakas ei nouda tilausta noutopisteestä ja se palautuu takaisin myymäläämme, voi asiakas halutessaan perua tilauksen tai pyytää uutta lähetystä. Noutamattoman paketin perumisesta vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta palautumisesta aiheutuneet todelliset lähetys- ja palautuskulut. Mikäli asiakas haluaa, että myymäläämme palautunut tilaus lähetetään uudelleen, perimme palautumisesta aiheutuneet todelliset palautuskulut sekä uudelleenlähetyksestä aiheutuvat lähetyskulut.

Noutamatta jättäminen ei täytä 14 vrk palautusoikeuden ehtoja eikä sitä lasketa tilauksen palauttamiseksi.

Jos haluat palauttaa tuotteita tai peruuttaa tilauksen, niin toimithan kohdan 5. ja 6. ohjeiden mukaan.

 

 1.  Yhteystiedot

PieniKylä Oy

Takkulantie 1

02980 Espo

Sähköposti: info@pienikyla.com

Puh. 040 671 7670