Mitä Sonett on?

Mitä Sonett on?

Vesi on jättimäisessä roolissa maanviljelyssä. Jo pelkästään sen vuoksi olemme koko PienenKylän historian ajan opetelleet ymmärtämään vettä. Sen olemassaoloa, merkitystä, tärkeyttä, määrää, laatua, puhtautta, käyttöä ja riittävyyttä. Opeteltavaa on vielä paljon, mutta sen tiedämme varmasti, että vesi on oikeasti elämän eliksiiri. Sitä ei ole varaa vähätellä, tai pitää itsestäänselvyytenä. Vettä uhkaavat monet vaarat. Vettä pitää vaalia.

Kotitalouksien pesu- ja puhdistusaineet aiheuttavat elävälle vedelle järkyttävän kovia haasteita. Me kiinnitämme nykyään paljon huomiota siihen, minkälaisia puhdistusaineita yrityksessämme ja kotitalouksissamme käytämme. Pesuainehyllyjen edessä on vietetty tovi jos toinenkin etikettejä lukiessa. Saksalaisen Sonettin yritysfilosofia, liiketoimintamalli, tuotantoporsessi, yrityksen sosiaalinen näkemys, sekä itse tuotteet ovat sellaisia, että niille ei voi muuta tehdä kuin nostaa hattua – ja korkealle.

Sonettin yritystarina alkoi 1970-luvulla, mutta näiden veden olemusta kunnioittavien ja ympräistöystävällisten tuotteiden kehittely käynnistyi jo 60-luvulla. Sonettit on tehty alusta asti sellaisiksi, ettei niistä jää luontoon jälkiä ennen tai jälkeen käytön. Pesu-ja puhdistusaineet eivät sisällä mitään ainesosia, jotka ovat luonnolle, eläimille tai ihmisille haitallisia. Ne ovat täysin biohajoavia. Suuri osa Sonett-tuotteiden raaka-aineista tulee vieläpä biodynaamisesta tuotannosta.

 

Lue lisää täppäämällä linkkiä: www.sonett.eu

 

Sonett-tuotteita myydään kaikkialla Euroopassa. Yritys työllistää toistasataa ihmistä.  Erityisen vaikuttavaa meistä on se, että Sonettin tehtaalla työskentelee myös useita erityisihmisiä.

Yritys toimii säätiömuodossa ja se edesauttaa yhteisöllisyyttä ja kaikkien hyvinvointia. Sonettin johtamismalli ja tuotantoprosessit nojaavat vahvasti saksalaisen filosofin Rudolf Steinerin antroposofiseen näkemykseen ja kolmijäsenyyteen.