Hankausaine

Hankausaine

Loppu, kysy lisää!

Hankausaine

5,40 sis. ALV

Sonett nestemäinen hankausaine on hellävarainen keittolevyjen, teräs-, emali-, lasi- ja keraamisten pintojen puhdistusaine. Tuote putsaa myös hopeat. Hankausnesteen juju pohjautuu puhtaaseen kalkkijauheeseen. Tuotteen raikas tuoksu tulee luomulaatuisista sitruunaruohosta ja laventelista. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Onko aika saada kotiin putipuhdasta? Sonettin nestemäinen hankausaine auttaa puhdistamaan hellävaraisesti likaiset paikat. Tuote sopii teräkselle, emalille, muoville, lasikeramiikalle, vesihanoille, hopealle, yms. Jos puhdistat erittäin pinttynyttä likaa suosittelemme puhdistusaineeksi kuitenkin Sonett hankausjauhetta. Se antaa kyytiä pinttyneille lioille. Hankausnesteen salaisuus on kalkkijauhe, joka tulee Saksan Jura-vuoristosta. Tuotteen raikas eteerinen tuoksu on lähtöisin luomulaatuisesta sitruunaruohosta ja laventelista. Tuotteen pH-arvo: 7-8.

Käyttö: Ravista pulloa ennen käyttöä. Annostele hankausaine suoraan pinnalle, hiero hetki, huuhdo ja pyyhi hyvin vedellä. Pidä korkki tiukasti suljettuna säilytyksessä. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
>50 % hienojakoinen kalkkijauhe mietona hankausaineena; 1-5 % anionisia tensidejä (kookosöljy ja alkoholisulfaatti) ja ionittomia tensidejä (sokeritensidi), tehokkaaseen siivoukseen ja rasvan liuotukseen; <1 % luonnollisia eteerisiä öljyjä: laventeli* (sisältää linaloolia) ja sitruunaruoho* (sisältää sitraalia); vesi.
(* Tarkkailtua luomutuotantoa)

Pakkauskoko: 0,5 l /plo