Hankaussieni

Hankaussieni

Hankaussieni

5,90 sis. ALV

Sonett Hankaussieni on kätevä ja ekologinen väline pintojen puhdistukseen. Sienen toinen puoli sopii esimerkiksi lasien puhdistamiseen ja toinen, karheampi, puoli esimerkiksi teräskattiloiden pesemiseen. Sientä voi käyttää myös kaikkien pintojen pyyhkimiseen. Se ei naarmuta tai riko erikoiskäsiteltyjä pintoja. Sientä voi käyttää yhä uudelleen. Se on pesukonepestävä.  Hankaussieni on valmistettu pääosin uusiutuvista ja biologisesti hyvin hajoavista raaka-aineista. Kun sieni on tullut elinkaarensa päähän, sen voi hävittää myös kompostoimalla. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Hankaatko rätit ja sienet aina roskiskuntoon? Sonettin nerokas hankaussieni voidaan pestä ja käyttää aina uudelleen. Sieni valmistetaan selluloosasta, sisalkuidusta ja kierrätettävästä muovista (PET). Puhdistat sillä kätevästi kaikenlaiset pinnat, mutta myös lasiesineet, teräsastiat ja vettähylkiväksi käsitellyt pinnat. Voit käyttää sitä vaikka astianpesusienenä. Sienellä on eri puolta. Toinen pehmeämpi, toinen karheampi. Sieni ei naarmuta pintoja. Hankaussieni on raikkaan vihreän värinen. Hankaussienen voi pestä koneessa 60 ºC ja lopulta hävittää myös kompostoimalla. Yksi pakkaus sisältää kaksi sientä.

Materiaali: 100% selluloosaa (sieni), 60% sisalia (hioma-puoli), 40% kierrätettyä PET-ainesosia, polyuretaania (liima kerrosten välissä)

Pakkauskoko: 1 pkt/ 2 kpl hankaussieniä