Kalkinpoistoaine

Kalkinpoistoaine

Kalkinpoistoaine

6,80 sis. ALV

Sonett kalkinpoistaja puhdistaa kalkin kodinkoneista tehokkaasti. Tämä homma unohtuu meiltä usein, mutta on tärkeää tehdä aika ajoin myös Suomessa. Tuotetta voidaan käyttää laimennettuna tai laimentamattomana. Sisältää elintarvikelaatuista sitruunahappoa. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Vain 3 varastossa

Kuvaus

Mikä kalkki? Vesi on kalkkista. Myös Suomessa on hyvä muistaa aikaajoin kalkinpoisto kodinkoneista. Sonettin kalkinpoistaja poistaa hellävaraisesti pyykinpesu- ja tiskikoneiden, kahvin- ja vedenkeittimien kalkkipinttymät. Aine
irrottaa myös pinttyneet kalkkikertymät wc-istuimista, pesualtaista ja keraamisista tai posliinikalusteista.

Käyttö:

  • Laimentamattomana: Vesihanoihin, laattoihin, WC-pönttöön – kaikkialle, missä kalkinpoistajaa ei voida lämmittää, anna vaikuttaa kalkkikertymän mukaan muutama minuutti ja huuhtele puhtaalla vedellä.
  • Laimennettuna: Kattiloihin ja laitteiden kalkinpoistoon, missä happoa voidaan lämmittää. Lämmittäessä sen vaikutus vahvistuu.
    • Annostelu vedenkeittimelle:lämmitä n. 100 ml per 0,5 litraa vettä, anna vaikuttaa 20-30 minuuttia ja huuhtele hyvin.
    • Annostelu kahvinkeittimelle: laita 200 ml kalkinpoistajaa ja 800 ml vettä kahvinkeittimen vesisäiliöön. Tee kalkinpoisto keittimen käyttöohjeiden mukaisesti. Lopuksi on välttämätöntä antaa veden mennä koneen läpi kunnes vesi on täysin kirkasta.
    • Annostelu 4,5 kg:n pesukoneelle: laita 1 litra kalkinpoistajaa 60 °C:n ohjelmaan ilman pyykkejä. Anna ohjelman pestä loppuun ja puhdista sitten suodatin.
    • Annostelu astianpesukoneelle:lisää 1 litra kalkinpoistajaa pisimmän ohjelman pääpesuohjelmaan – ilman astioita tai niiden kanssa. Anna ohjelman käydä loppuun.

Valmistusaineet: elintarvikelaatuinen sitruunahappo, kasvitisle (etanoli), elävöitetty vesi

Pakkauskoko: 1 l / plo