Käsidesi

Käsidesi

Käsidesi

9,5024,90 sis. ALV

Sonettin käsidesi on tehokas soturi pöpöjä vastaan. Desinfektioaineen sisältämä, puhtaasti kasviperäinen luomualkoholi imee mikro-organismeilta solunesteen ja tappaa siten bakteerit, sienet, hiivan ja virukset. Lisäksi tuote sisältää pieniä määriä kasviperäistä glyseriiniä, joka tekee ihosta pehmeän ja suojaa sitä kuivumiselta.

Sonett käyttää tuotannossaan paljon luonnonmukaisia ja biodynaamisia ainesosia. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Kuvaus

Tarvitsevatko kätesi desinfiointia? Sonettin käsidesi sisältää vain kasveista peräisin olevia valmistusaineita. Se on tehokas ja heti käyttövalmis liuos käsien desinfiointiin. Sonettin käsidesi tuhoaa bakteerit, sienet, viruspeitteet, mm. influenssa- ja norovirukset. Sonettin käsidesi on erittäin hyvin siedetty ja se estää myös ihon kuivumista. Aineen pH-arvo on 8-8,5. Tuote täyttää EU:n vaatimukset: rek.no BAuA Reg. Nr. N-43659.

Käyttö: Pumppaa pullosta kaksi (= 3 ml) painallusta liuosta käsiin ja hiero käsiä sitten minuutin ajan.

Valmistusaineet: kasvitisle* (etanoli) 70 %, kasviglyseriini*, aito haihtuva bergamottiöljy* (sis. limoneenia*), sitruunahapon kaliumsuolat, vesi
(*tarkkailtua luomutuotantoa)

Huom. käytä Sonett Käsidesiä oikein ja turvallisesti. Lue pakkausmerkinnät ja käyttöohjeet ennen käyttöä.

Pakkauskoko: 300 ml tai  1 l täyttöpullo

 

Herkästi syttyvää. Pidettävä poissa lämmön ja tulen ulottuvilta. Pidettävä poissa lasten ulottuvilta. Voi ärsyttää silmiä.