Käsitiskiaine calendula

Käsitiskiaine calendula

Käsitiskiaine calendula

4,006,90 sis. ALV

Sonettin kehäkukka käsitiskiaine on tehokas astioille ja hellä käsille. Se irroittaa tiskialtaassa lian astioista ja tekee niistä miellyttävän puhtaita. Kehkäkukkauute (caledula) tunnettin vaikutuksiltaan jo keskiajalla. Sonett on kehittänyt keskiajalla käytettyä menetelmää ja kehäkukka käsitiskiaine on valmistettu tätä menetelmää kunnioittaen. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Kuvaus

Oletko käsitiskaaja? Sonettin kehäkukkainen (calendula) käsitiskiaine auttaa tiskaamaan astiat puhtaiksi näppärästi tiskialtaassa. Kehäkukkauute ja kasviperäiset tensidit ovat tiskiaineen tehon salaisuus. Niiden ansiosta tiskiaine on myös riittoisaa ja hyvin hellävarainen käsille.

Näin tulee puhdasta: Pieni ruiskautus tiskiainetta altaalliseen pesuvettä. Pese. Voit käyttää tiskauksessa apuna Sonettin kestävää ja luontoystävällistä hankaussientä. Jos peset yksittäisiä astioita, purista tippa tiskiainetta suoraan pesuharjaan/-sieneen ja pese. Älä yliannostele. Tuote on todella riitoisaa, eikä sitä kannata tuhlata.

Valmistusaineet: sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kasvitisle (etanoli), Calendula officinalis vesi-alkoholiuutos*, ruokasuola, sitraatti, aito, haihtuva appelsiiniöljy* (sis. limoneenia*), aito, haihtuva  bergamottiöljy* (sis. limoneenia*, linaloolia*), palsamilisä*, elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 300 ml / plo ja 1 l/ plo