Käsitiskiaine Sensitiv

Käsitiskiaine Sensitiv

Käsitiskiaine Sensitiv

4,907,10 sis. ALV

Sensitiv käsitiskiaine on kehitetty erityisesti herkkäihoisille käsille. Se auttaa pesemään tehokkaasti kaikki tiskit ilman ihoärsytystä. Sensitiv tiskiaine on myös tuoksuton. Sonett-tuoteperheen tiski- ja pesuaineet ovat biohajoavia, eivätkä ne rasita luontoa. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin yritystoiminnan peruskiviä.

 

Kuvaus

Onko sinulla herkkä iho? Sonett sensitiv tiskiaine on kehitetty hyvin herkkäihoisille tiskaajille. Kuten kaikki Sonettin tuotteet myös tämä tiskiaine on biohajoava, eikä rasita luontoa. Sonett käyttää tuotannossaan paljon luomu- ja biodynaamisia raaka-aineita.

Riittoisa Sensitiv käsitiskiaine on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää myös puhdistus- ja hoitoaineena esimerkiksi lattioille, kaakeleille, pesualtaille, keittiökalusteille, autoille ja suurille lasipinnoille.

Näin tulee puhdasta: Ruiskaise tiskiainetta puolikas teelusikallinen altaalliseen taskulämmintä tiskivettä. Sekoita hieman ja pese. Älä ylikäytä tiskiainetta, se on riittoisaa. Erittäin likaisia astioita varten laita tiskiainetta suoraan pesuharjaan/-sieneen ja pyöräytä astia puhtaaksi. Voit myös liottaa likaisen astian tiskiainevedellä.

Valmistusaineet: sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kasvitisle (etanoli), ruokasuola sitraatti, elävöitetty vesi.