Käsitiskiaine sitruuna

Käsitiskiaine sitruuna

Käsitiskiaine sitruuna

4,908,00 sis. ALV

Sonettin sitruuna käsitiskiaine on yksi yrityksen vanhimpia tuotteita. Se on yhä erittäin suosittu hellävaraisuutensa ja tehokkuutensa vuoksi. Kaikki aktiiviset aineet ovat peräisin kasveista ja puhdistustehon takaa kasvitensidit. Tämä tiskiaine sopii myös herkkäihoisille. Tuote sisältää luomulaatuista sitruunaruohoöljyä. Sonett-tuoteperheen tiski- ja pesuaineet ovat biohajoavia, eivätkä ne rasita luontoa. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Kuvaus

Tunnetko jo originaalin? Sonettin alkuperäinen sitruuna käsitiskiaine on klassikko. Se on yhä erittäin suosittu Sonett-puhdistusperheen jäsen ja sillä on pesty astioita upean puhtaiksi jo vuosikymmeniä. Sitruuna käsitiskiaine on valmistettu vain kasviperäisistä aineista. Kasviperäiset tensidit ovat pesutehon takana. Tiskiaine on hellä käsille ja hyvin siedetty. Tuote tulee uudelleentäytettävässä pullossa.

Näin tulee puhdasta: Pieni pumppaus sitruuna käsitiskiainetta altaalliseen pesuvettä. Pese. Voit käyttää tiskauksessa apuna Sonettin kestävää ja luontoystävällistä hankaussientä. Jos peset yksittäisiä astioita, pumppaa pieni tippa tiskiainetta suoraan pesuharjaan/-sieneen ja pese. Älä yliannostele. Tuote on todella riitoisaa tiivistettä, eikä sitä kannata tuhlata.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
5-15 % ionittomat tensidit (sokeritensidi) ja 1-5 % anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti) ovat rasvaa liuottavia, pesuaktiivisia aineita. Pesuteho veden kovuudesta riippumatta – valmistusaineet kookosöljy ja maissitärkkelys; 1-5 % kasvialkoholi (etanoli); <1 % sitraatti, suola, aito haihtuva sitruunaruohoöljy*, (sis. sitraalia*); palsami*; elävöitetty vesi ad 100 %.
(* Tarkistettua luomutuotantoa / luonnonvarainen)

Pakkauskoko:  300 ml / plo ja 1 l täyttöpullo