Konetiskijauhe

Konetiskijauhe

Konetiskijauhe

14,90 sis. ALV

Sonettin luontoystävällinen konetiskijauhe pesee astiasi miellyttävän puhtaiksi. Jauhe ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita, säilöntäaineita, eikä mitään petrokemiallisia aineita. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava.  Sonettin puhdistustuotteissa käytetään paljon luonnonmukaisesti tai biodynaamisesti kasvatettuja yrttejä ja öljyjä. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Kuvaus

Haluatko pestä astiasi puhtaiksi luontoa rasittamatta ? Sonettin konetiskijauhe on monen ympäristötietoisen astianpesukoneen käyttäjän suosikki. Se ei sisällä entsyymejä, tensidejä, eikä aggressiivisia valkaisijoita. Pesutulos on loistava. Jauhe puhdistaa myös vaikeasti puhdistettavat astiat, kuten kuivuneet ruoan jämät ja rasvaiset tai pinttyneet liat. Tuotteen silikaatit ja sooda irrottavat tärkkelyksen, valkuaisen ja emulgoivat ruokaperäiset rasvat. Sitraatti sitoo itseensä huuhteluveden kalkkijäämät ja ehkäisee kalkin kertymisen astioihin ja koneen sisäosiin. Happivalkaisu poistaa kahvi- ja teeraidat. Sonett tiskijauhe sopii kaikille astianpesukoneille ja kaikille pesuohjelmille aina 75 asteen lämpöön asti.

Näin tulee puhdasta: Määrittele astioiden likaisuus. Laita 15-30 ml jauhetta annostelulokeroon. Määrä riippuu astioiden likaisuudesta. Paina kone päälle. (Tietyillä alueilla kannattaa myös tarkistaa veden kovuus parhaan pesutuloksen saamiseksi.) Voit myös lisätä koneeseesi Sonettin konetiskin kirkastajaa. Se viimeistelee pestyt astiat viiruttomiksi ja loistaviksi. Pese koneessa vain tiskikonepesun kestäviä astioita. Käsinmaalatut posliinit, kristallit tai hopeat eivät ole sellaisia.

Valmistusaineet asetuksen (EY)
No: 648/2004 mukaisesti: >30% silikaatti; >30% sitraatti; 5–15% natriumperkarbonaatti; 5–15% sooda