Konetiskin kirkastaja

Konetiskin kirkastaja

Loppu, kysy lisää!

Konetiskin kirkastaja

6,50 sis. ALV

Sonett konetiskin kirkastaja kirkastaa tiskikonetiskisi miellyttävän kirkkaiksi. Se sopii kaikkiin kotona käytettäviin astianpesukoneisiin. Kirkastajaa on hyvä käyttää yhdessä Sonett konetiskiaineen tai -nappien kanssa. Tuote on valmistettu täysin kasvikunnan aineista ilman petrokemian aineita. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Sonett konetiskin kirkastaja auttaa saamaan parhaan pesutuloksen tiskikoneestasi. Tuoteen valmistusaineista rikkikäsitelty risiiniöljy, etanoli ja sokeritensidi vähentävät veden pintajännitystä niin, että huuhteluvesi valuu astioista jättämättä niihin raitoja ja astioista tulee miellyttävän kirkkaita. Kirkaste sopii kaikkiin astianpsesukoneisiin. Tuote on hyvin riittoisa tiiviste. Tuotteen tuoksu on peräisin valmistusaineista, ei lisätyistä hajusteista.

Tee näin: Ravista kirkastepulloa. Täytä tiskikoneen kirkastesäiliö kirkastajalla. Sulje korkki. Tarkista kirjastajan syöttösäädöt koneestasi, jos säätö on mahdollinen. (Suomessa yleisin säätö on alhaisin mahdollinen). Tarkista myös alueesi veden kovuus parhaan pesutuloksen saamiseksi. Tarkista säiliössä olevan kirkasteen määrä aika-ajoin, jotta saat aina täydellisen pesutuloksen. Lue lisäohjeita kirkastepullosta.

Valmistusaineet: sulfatoitu risiiniöljy, kasvitisle (etanoli), sokeritensidi, , palsamilisä*, elävöitetty vesi
(*tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 0,5 l / plo