Lasinpesuneste

Lasinpesuneste

Lasinpesuneste

7,6011,50 sis. ALV

Sonett lasinpesuneste puhdistaa perusteellisesti ja raitoja jättämättä kaikki lasi- ja teräspinnat. Lasinpesuaineen tuoksu on miellyttävän raikas, ei mikään öklömakea. Pesunesteen sisältämä alkoholisen liuoksen pitoisuus on sellainen, että se kuivuu nopeasti eikä lasin pinnalle jää viiruja. Lisäksi lika ja rasva irtoavat hyvin. Tuote sisältää luomulaatuisia laventeli- ja sitruunaruoho haihtuvia öljyjä. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Kuvaus

Eikö ikkunasta näe enää läpi? Sonettin lasinpesuneste auttaa pulmassa. Lasinpesuneste puhdistaa kaikki lasi- ja teräspinnat perusteellisesti, raitoja jättämättä. Voit puhdistaa lasinpesunesteellä myös vaikka peilit, auton tuulilasit, lasipöydät ja tiskit. Aine poistaa lisäksi sormenjäljet ja muut jäljet ruostumattomasta teräksestä sekä muovi- ja metallipinnoilta. Lasinpesunesteen tuoksu on miellyttävän raikas, sillä aine sisältää luomulaatuisia laventelin ja sitruunaruohon haihtuvia öljyjä. Tuote on biohajoava. pH-arvo 7-8.

Käyttö:

  • Ravistele suihkupulloa. Suihkuta lasinpuhdistajaa puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi huolellisesti mikrokuituliinalla.
  • Huom. Käytä isoille ikkunapinnoille yleispuhdistajaa ja pyyhi sienellä ja lastalla.

Valmistusaineet: kasvitisle (etanoli), sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, aidot laventelin* (sis. linaloolia*) ja sitruunaruohon* (sis. sitraalia*) haihtuvat öljyt, elävöitetty vesi
(*tarkkailtua luomutuotantoa)

Pakkauskoko: 0,5 l/pumppupullo, 1 l/täyttöpullo