Lasten vaahtosaippua calendula

Lasten vaahtosaippua calendula

Lasten vaahtosaippua calendula

6,90 sis. ALV

Sonettin ihana kehäkukkavaahtosaippua sopii lapsille ja herkkäihoisille. Kehäkukka on hoitava kasvi. Sen kukinnot loistavat oransseina kesän auringossa ja juuri silloin niihin muodostuu tulehduksia ehkäiseviä ja solujen uusiutumista lisääviä ominaisuuksia. Siksi kehäkukkavaahtosaippua on niin mahtava käsien puhdistaja. Tuotteessa käytetty kehäkukkauute on luomulaatuista. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Varastossa

Kuvaus

Lapsille kehitetty, riittoisa ja vaahtoava, nestesaippua tekee käsienpesusta hauskaa! Tulehduksia ehkäisevää kehäkukkaa (Calendula) sisältävä luonnonkosmetiikan puhdistusaine sopii erinomaisesti lasten herkälle iholle. Siinä on myös miellyttävä makea ja hedelmäinen tuoksu. Pesee hellävaraisesti kasvot, kädet ja koko vartalon. Saippua sisältää myös hoitavaa luomuoliiviöljyä sekä reilun kaupan kookosöljyä.

Valmistusaineet: oliivi- ja kookosöljyistä*, kasviperäisestä alkoholi, sokeritensidi, kasviperäinen glyseriini, kehäkukkauute* , luomutuotetut eteeriset öljyt.

(*tarkkailtua luomutuotantoa/luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 200 ml / plo