Lattiansuoja-aine

Lattiansuoja-aine

Lattiansuoja-aine

16,70 sis. ALV

Sonettin lattianhoitoaine puhdistaa lattiasi kauniiksi ja antaa niille suojaavan vahan. Suositellaan klinkkeri-, kivi-, puu-, korkki-, parketti-, laminaatti-, linoleumi- ja keinokuiduista valmistetuille lattioille. Tuote ei sisällä petrokemianteollisuuden liuottimia, kirkasteita, emulgaattoreita tai säilöntäaineita. Siinä ei ole silikoniöljyjä. Lattianhoitoaine on 100 prosenttisesti biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Vain 3 varastossa

Kuvaus

Onko aika laittaa lattia kiiltämään? Sonettin lattiansuoja-aine auttaa pitämään lattiat upeina. Tuote on vaha-, öljy- ja lakattuja lattiapintoja suojaava puhdistusaine. Puhdistettavaan pintaan jää ohut luonnonvahakerros. Suositellaan klinkkeri-, kivi-, puu-, korkki-, parketti-, laminaatti-, linoleumi- ja keinokuiduista valmistetuille lattioille. Vaha ei kerrostu hoidettavaan pintaan jatkuvassa käytössä. Tuote sisältää luomulaatuista oliiviöljysaippuaa ja mehiläisvahaa.

Annostelu:

  • avohuokoisille, öljytyille, kyllästämättömille puu- ja kivilattioille: lisää 10 ml tuotetta 5 litraan lämmintä vettä ja pese lattia.
  • lakatuille ja kyllästetyille puu-, korkki- ja linoleumpinnoille ja laatoille: 5 ml 5 litraan vettä.
  • Annostele mukana tulevalla mittalusikalla.

Huomautukset:

  • Älä käytä laimentamattomana.
  • Ravistele hyvin ennen käyttöä.
  • Käsittelemättömän puupinnat voivat tummeta. Testaa siksi huomaamattomaan kohtaan ennen käyttöä.
  • Kovaöljyllä tai vahalla käsitellyt lattiat on öljyttävä tai vahattava säännöllisin väliajoin ammattimaisesti.

Valmistusaineet: sokeritensidi, lipeä (kaliumkarbonaatti), sellakka-, karnauba- ja japaninvaha, maissiöljysaippua, kasvitisle (etanoli), kasviglyseriini, vesi

Pakkauskoko: 0,5 l / plo