Sappisaippua pala

Sappisaippua pala

Loppu, kysy lisää!

Sappisaippua pala

3,30 sis. ALV

Sonett Sappisaippua on helppokäyttöinen ja tehokas aine tahrojen poistoon. Palmuöljyn ja kookosrasvan sekoitus antaa tarvittavan pesutehon ja on ihanteellinen perusta sappihapon rasvaa irrottavalle teholle. Jopa kovassa vedessä sappisaippua irrottaa sitkeät tahrat, kuten veren, musteen, ruohon tai rasvan, valkoisista ja väriä päästämättömistä kuiduista. Käytä paidankaulusten ja hihansuiden esikäsittelyyn. Ei vahingoita kuituja, ei jätä valkoista rengasta, ei liuota värejä, ei peitä tahraa. Tuote on luontoystävällinen. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Kiusaako ärsyttävä tahra suosikkitekstiilissäsi? Sonettin tahranpoistoaine – sappisaippua – ratkaisee kriisin. Se poistaa kaikki fläkit kankaista. Sellaiset hankalatkin läntit, kuten rasva-, hedelmä-, ruoho-, mustekynä- , veritahrat. Sappisaippuaa saa palana ja nestemäisenä. Sappisaippua sopii kaikille puuvilla, pellava, hamppu, sekakuitu, valko- ja väriäpäästämättömille kirjopyykeille. Huom. ennalta varmistettava kuitenkin puhdistettavan kankaan värinpitävyys ja vesipesun mahdollisuus. (Voit tarkistaa sen vaikka huomaamattomassa kohdassa tekstiilissäsi). Tuotteen kasviöljyt ovat peräisin luomuviljelystä. Sisältää eteeristä petitgrain-öljyä. Huom. Sisältää appelsiiniöljyterpeenejä. Voi siis aiheuttaa herkille allergisia reaktioita.

Näin tulee puhdasta:

  • Paikalliseen tahranpoistoon: Hankaa tai levitä sappisaippuaa laimentamattomana suoraan tahraan ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pese huolella pois käsin tai pesukoneessa.
  • Pesutehon vahvistajana: Lisää 30–60 °C:ssa tapahtuvaan pesuun 20-30 ml koneen pääohjelmaan.

Valmistusaineet: oliivi-* ja rapsi-* / auringonkukkaöljysaippua*, sokeritensidi, kasvitisle (etanoli), naudan sappi, appelsiininkuoriöljy (sis. limoneenia), aito haihuva petitgrain-öljy* (sis. limoneenia*, linaloolia* ja geranioolia*), sitraatti, palsamilisä*, elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 100 gr / pala