Silityssuihke

Silityssuihke

Loppu, kysy lisää!

Silityssuihke

6,80 sis. ALV

Sonettin silityssuihke auttaa silittämään ne ryppyisimmätkin tekstiilit. Se sopii erinomaisesti puuvilla-, pellava-, hamppu- ja sekakuituisille tekstiileille. Silityssuihke on valmistettu puhtaista kasviperäisistä ainesosista. Sonett käyttää tuotannossaan paljon luonnonmukaisia ja biodynaamisia ainesosia. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Ärsyttääkö ryppyiset paidat ja housut? Sonettin Silitysihme, silityssuihke, suoristaa ongelman. Silityssuihke suoristaa ja viimeistelee kaikki vaatteet. Suihkaisulla helpotat oleellisesti kuivien ja ryppyisten tekstiilien silitystä. Sopii puuvilla-, pellava-, hamppu- ja sekakuituisille kankaille. Silityssuihkeella käsitellyt tekstiilit pysyvät pitkään kuosissaan ja hylkivät likaa. Älä kuitenkaan käytä silkille, tekosilkille tai keinotekoisille kuiduille. Silityssuihke ei sisällä petrokemian silikonia, vaan täysin kasvisperäisiä aineita.

Näin vaatteet sileiksi: Ravistele pulloa ennen käyttöä. Suihkaise silitettävälle kankaalle noin 20 cm:n päästä. Silitä ilman höyryä.

Valmistusaineet: maissitärkkelys*, sulfatoitu risiiniöljy ja oliiviöljysaippua*, sitraatti, kasvitisle (etanoli), aidot haihtuvat palsamipelargonin* ja laventelin*(sisältävät sitronelloolia*, geranioolia* ja linaloolia*) öljyt, elävöitetty vesi.
(*Tarkkailtua luomutuotantoa)

Pakkauskoko: 0,5 l suihkepullo, 1 l täyttöpullo