Tahraspray

Tahraspray

Tahraspray

6,40 sis. ALV

Sonettin tahraspray irroittaa tahrat kankaasta tehokkaasti. Suihkaisulla tahraspraytä poistat mm. hedelmä-, kaakao-, kuivamuste- ja rasvatahrat. Voit käyttää sitä myös pesukonepyykissä. Tahraspray sisältää suopapuunkuoriuutetta, joka sisältää runsaasti saponiineja. Ne tehostavat sokeritensidejen tahranpoistotehoa. Sonettin tuotteet sisältävät paljon luomulaatuisia raaka-aineita. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Häiritseekö tahra suosikkitekstiilissäsi? Sonettin tahraspray vie sen mennessään. Tahraspray on valmistettu luomusuopapuunkaarnasta, joka on kotoisin sertifioidusta viljelyprojektista Chilessä. Tahraspry sopii myös herkille tekstiileille, kuten villalle ja silkille. Sillä irtoaa hyvin mm. hedelmä-, kaakao, kuulakärkikynä- ja rasvatahrat.

Näin tulee puhdasta:

  • Tahranpoisto: laita tahran alle imukykyinen talouspaperi ja suihkauta tahraspraytä lähellä kangasta tahran päälle. Anna vaikuttaa n. 30 sekuntia. Taputtele imukykyisellä paperilla tahran päältä, älä hankaa. Kostuta uusi paperi vedellä, laita kuiva paperi alle ja taputtele kostealla paperilla kangasta vielä kerran.
  • Pyykin esikäsittelyyn: suihkuta ainetta tahraan aivan läheltä kangasta ja anna vaikuttaa n. 10 minuuttia ja pese kangas pesukoneessa.

Huomautus: Välttääksesi värimuunnokset testaa värikkäiden tekstiilien värin pito huomaamattomasta kohdasta.

Valmistusaineet: sokeritensidi, kasvitisle (etanoli), kasviperäinen glyseriini*, Panamapuun kuoriuute*, sitraatti, aito haihtuva laventeli-* ja salviaöljy* (sisältävät linaloolia* ja limoneenia*), palsamilisä*; elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 100 ml / suihkepullo