Tehopuhdistaja appelsiini

Tehopuhdistaja appelsiini

Tehopuhdistaja appelsiini

2,505,30 sis. ALV

Sonettin Tehopuhdistajan  ainesosat muodostavat toisiaan vahvistavien, puhdistavien aineiden yhdistelmän, joka on ihanteellinen rasva- ja öljytahrojen poistoon. Appelsiiniöljy vahvistaa rasvanpoistotehoa ja takaa ihoystävällisyyden. Tehopuhdistaja sisältää luomulaatuisia öljyjä ja eteerisiäöljyjä. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Poista

Kuvaus

Tuliko sotku? Ei hätää. Sonettin tehopuhdistaja putsaa sen tehokkaasti. Tehopuhdistaja on hyvin riittoisa keittiöiden, kylpyhuoneiden, verstaiden, työkalujen, likaantuneiden työvaatteiden, tahrojen ja pinttyneen rasvan poistaja. Ei naarmuta pintoja. Soveltuu käytettäväksi yleispuhdistusaineena lattioille ja ikkunoille samoin kuin kaikille vedenkestäville ja pestäville pinnoille. Tehostaan huolimatta erittäin ihoystävällinen. Liuottava tiiviste sisältää ainoastaan kasviperäisiä valmistusaineita. Rasvan irtoamista tehostaa luomulaatuinen appelsiiniöljy.

Annostus:

  • Vaikeisiin kohteisiin: laimentamattomana tai laimennettuna veteen suhteessa 1:10.
  • Lattialle ja ikkunoihin: 5 ml per 10 litraa vettä.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
5-15 % ionittomia tensidejä (sokeritensidejä); 5-15 % anionisia tensidejä (kookosöljyalkoholisulfaatti), 5-15 % kasvialkoholi (etanoli); <2,5 % luonnollista appelsiininkuoriöljyä* (sis. limoneenia), <1 % sitraatteja, eteeriset öljyt: appelsiini* (sis. limoneenia), bergamotti* (sis. limoneenia ja linaloolia), cajuput* (sis. limoneenia), citronella* (sis. citronellolia ja geranolia).
(* Tarkkailtua luomutuotantoa.)

Pakkauskoko: 0,5 l / plo