Villan- ja silkinpesuaine hajusteeton

Villan- ja silkinpesuaine hajusteeton

Villan- ja silkinpesuaine hajusteeton

11,90 sis. ALV

Sonettin villan- ja silkin pesuaine on herkkä tekstiileillesi, mutta pesee ne raikkaan puhtaiksi. Se on hajusteeton. Tämä pesuaine ei poista kaikkea villatekstiilin sisältämää rasvaa, vaan pitää sen luonnollisena.  Jos käytät pesuainetta untuvatakille, lue vaatteen pesuohje tarkasti ennen koneen käynnistämistä. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Vain 3 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Haluatko pestä villapyykkisi luontoa rasittamatta? Sonett on kehittänyt oman pesuaineen vaativien kuitujen käsi- ja konepesuun. Se pesee niin villan kuin silkinkin puhtaaksi. Pesuaine toimii erityisesti 30-40 asteen hienopesuohjelmissa. Hajusteeton pesuneste on tehty luomulaatuisesta kasvisaippuasta ja sokeritensideistä. Tätä erikoispesuainetta varten puristettu hyvälaatuinen oliiviöljy on työstetty saippuaksi, joka on kuituja säästävä ja likaa hyvin irrottava. Sillä on puhdistavia ja rasvatasapainon palauttavia ominaisuuksia. Erikoispesuaine on tiivistettä. Kaikki saippuan valmistuksessa käytettävät aidot eteeriset öljyt ovat  luomutuotantoa. Pesuaine on valmistettu ilman entsyymejä ja geenitekniikkaa.

Näin tulee puhdasta: Annostele pesunestettä koneen kapasiteetin mukaan ja sitten anna pyöriä.

Annostelutaulukko:

Pesukone: 4,5 kg keskikova vesi 60 ml.

Käsinpsuun 15-30 ml 5 litraan vettä.

Huomautus: Älä ruiskuta tätä pesuainetta kuivalle pyykille. Herkät tekstiilit voivat muuttaa siitä johtuen väriään.

Valmistusaineet: oliivi-* ja rapsi-* / auringonkukkaöljysaippua*, kasvitärkkelyksestä, sokerista ja kookosrasvasta valmistettu sokeritensidi, kasvitisle (etanoli), sitraatti, elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa)

Pakkauskoko: 1 l