Villan- ja silkinpesuaine

Villan- ja silkinpesuaine

Villan- ja silkinpesuaine

2,00 sis. ALV

Pyykin käsi- ja konepesuun kehitetty vaativien kuitujen pesuaine 40 °C saakka. Sopii hienopyykille, villalle ja silkille. Pesuaineen sisältämä arvokas oliiviöljy on paras saippuapohja herkkien kuitujen pesuun. Pesee tehokkaasti, hellävaraisesti ja hoitavasti sekä palauttaa kuitujen rasvapitoisuuden. Näin tekstiilit pysyvät pehmeinä ja elastisina. Sokeritensidin ansiosta tämä pesuaine säilyttää myös voimakkaasti kalkkipitoisen veden tapauksessa tehonsa ja käsiteltävyytensä.

Kuvaus

Haluatko pestä erikoispyykkisi luontoa rasittamatta? Sonett villan- ja silkinpesuaine on käsi- ja konepesuun kehitetty vaativien ja herkkien kuitujen pesuaine. Pesee oivasti viileissä lämpötiloissa, 30-40 °C. Pesuaineen sisältämä oliiviöljy on arvokas saippuapohja juuri herkkien kuitujen pesuun. Se ei esimerkiksi poista kaikkea villan sisältämää rasvaa, vaan pitää tekstiilin luonnollisena. Jos käytät pesuainetta untuvatakille, lue vaatteen pesuohje tarkasti ennen koneen käynnistämistä. Tuoteen oliivi- ja laventeliöljy tulevat luomuviljelystä. Älä annostele tätä pesuainetta suoraan pyykin päälle, sillä se voi aiheuttaa värin muuttumista tai laikkuuntumista.

Näin tulee puhdasta:

  • Konepesu: kaada pesukoneen pesuainelokeroon.
    • Veden kovuus: pehmeä ja keskikova: 60 ml
    • Veden kovuus: kova: 90 ml
  • Käsinpesu: Annostele 15–30 ml n. 5 litraan juoksevaa vettä ja laita vaatekappaleet pesuveteen.

Valmistusaineet: oliivi-* ja rapsi-* / auringonkukkaöljysaippua*, sokeritensidi, kasvitisle (etanoli), sitraatti, aito haihtuva laventeliöljy* (sis. linaloolia*), palsamilisä, elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)