Villanhoitoaine

Villanhoitoaine

Villanhoitoaine

4,908,90 sis. ALV

Sonett villanhoitoaine pidentää villavaatteiden ja tekstiilien käyttöikää. Tuotteen koostumus on sellainen, että se palauttaa villarasvan villaan, joka käytössä merkitsee mm. vedenhylkivyyttä ja lämmönpitävyyttä. Omimmillaan esimerkiksi villavaippojen ja villapaitojen huollossa.  Tuote on biohajoava ja luontoystävällinen.

Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin yritystoiminnan peruskiviä.

Kuvaus

Sonett villanhoitoaine on emulsio vanuttuneiden villavaatteiden esim. villavaippahousujen, kintaiden ym. hoitoon. Palauttaa villarasvan pestyihin tekstiileihin, jolloin niistä tulee jälleen pehmeitä ja lämmönpitäviä. Säännöllinen villanhoitokylpy pidentää villavaatteiden käyttöikää huomattavasti. Tuotteessa oleva lampaanvillan vaha irroitetaan vastakerittyjen lampaiden villasta erityisprosessilla, samalla kun vaha myös puhdistetaan tarkoin. Tuote on biohajoava.

Annostus pesukoneeseen:
4,5 kg: 60 ml.

Annostus käsinpesuun:
15-30 ml / 5 l vettä.

Valmistusaineet: villarasva, oliivisaippua*, sokeritensidi, setyylialkoholi, kasviperäinen sakeuttamisaine, sitraatti, aito haihtuva laventeliöljy* (sis. linaloolia*), palsamilisä*, vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 300 ml / plo