WC:n puhdistusaine

WC:n puhdistusaine

WC:n puhdistusaine

6,90 sis. ALV

Sonett WC:n puhdistusaine tekee pöntöstäsi kirkkaan puhtaan. Puhdistusaineen sisältämä sitruunahappo on äärimmäisen tehokas kalkkitahroihin, ja kasviperäiset tensidit saavat puhdistusaineen jäämään vessanpöntön pintaan kiinni. Näin puhdistavat aineet voivat vaikuttaa hyvin ja pinttymät ja lika irtoaa tehokkaasti. Eteeriset öljyt vähentävät bakteereja ja antavat vessaan raikkaan tuoksun. Ne ovat luomutuotannosta. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin toiminnan peruskiviä.

Varastossa

Kuvaus

Onko pöntön puhdistuksen aika? Sonettin WC:n puhdistusaine puhdistaa vessanpönttösi ja saniteettitilat säihkyvän kirkkaaksi. Tällä aineella et rasita luontoa. Tuote on 100 prosenttisesti kasviperäinen, eikä se sisällä petrokemiallisia ainesosia. Puhdistusaineen sisältämä bakteriostaattinen havupuuöljy tehostaa virtsakiven, kalkkikerrostumien ja muun lian poistamista. Koostumuksensa ansiosta puhdistusaine tarttuu hyvin posliinipintaan ja pysyy suihkutettaessa myös vaakasuorilla pinnoilla ja wc-istuimen reunan alla. Puhdistuksen jälkeen tilassa hento seetripuuöljyn tuoksu.

Käytä näin: Purista puhdistusainetta WC:n pinnoille ja harjaa puhtaaksi. WC-istuimen reunan alla puhdistusaineen on hyvä antaa vaikuttaa hetki ennen puhtaaksi harjaamista. Pinttyneillä pinnoilla puhdistusaineen on hyvä antaa vaikuttaa jopa yli yön ennen puhtaaksi harjaamista. Toista käsittely tarvittaessa. Pidä aine poissa lasten ulottuvilta.

Huom! Marmori, betoni- ja muut kalkkipitoiset pinnat eivät kestä tätä ainetta.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
5-15 % sitruunahappo; 5-15 % kasvialkoholi (etanoli); 1-5 % anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti) ja ionittomat tensidit (sokeritensidi); <1 % kasviperäinen sidosaine; <1 % aito, haihtuva seetri-* ja sitronellaöljy* (sisältää sitronellolia, geranolia ja limoneenia), palsami*; elävöitetty vesi ad 100 %.
* Tarkkailtua luomutuotantoa tai luonnonvarainen.

Sisältää eteeristä sitronellaöljyä (Cymbopogon winterianus). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Pakkauskoko: 0,75 l / pullo