Yleispuhdistusaine

Yleispuhdistusaine

Loppu, kysy lisää!

Yleispuhdistusaine

7,10 sis. ALV

Sonett yleispuhdistusaine on paikat hyvin puhdistava ympäristöystävällinen tiiviste. Se auttaa kaikkien koti- ja laitostalouksien pintojen pesussa.  Yleispuhdisusaineella on erittäin voimakkaita rasvaa ja likaa irrottavia ominaisuuksia. Appelsiini- ja sitruunaruohoöljyn yhdistelmä tekee aineesta ihoystävällisen ja antaa sille hyvän ja raikkaan tuoksun. Tuotteen kaikki pesuaktiiviset aineet ovat peräisin kasveista ja tuote on ympäristöystävällinen. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Onko suursiivouksen aika? Sonettin yleispuhdistusaine auttaa pitämään kaikki paikat puhtaina vaikka kotona ja konttorilla. Tarkemmin sanottuna yleispuhdistusaine on pintoja säästävä lattioiden, suurten lasipintojen, kylpyhuoneiden, verstaiden, autojen, ruuanvalmistus- ja keittiötilojen puhdistusaine. Tuote on erittäin riittoisa tiiviste, joten sitä ei kannata lorautella liikaa. Noudattamalla annosteluohjetta perussiivouksessa saat pullollisesta tiivistettä peräti 80 sangollista pesuvettä. Tuotetta tarvitaan vain ruokalusikallinen 10 litraan vettä. Yleispuhdistusainetta voi tosin laittaa myös tipoittain suoraan sienelle tai liinalle ja puhdistaa pintoja siten. Ravista ennen käyttöä.

Huom! Yleispuhdistusaine sisältää appelsiiniöljyterpiineja, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita. Säilytä yleisphdistusaine aina lasten ulottumattomissa.

Valmistusaineet: sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kasvitisle (etanoli), appelsiininkuoriöljy (sis.limoneenia), aito haihtuva sitruunaruohoöljy*  (sis. sitraalia*), sitraatti, suola, palsamilisä*, elävöitetty vesi
(*tarkkailtua luomutuotantoa ja luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 1 l / plo