Konetiskinapit 25kpl

Konetiskinapit 25kpl

Konetiskinapit 25kpl

8,90 sis. ALV

Sonettin luontoystävälliset konetiskinapit pesevät astiasi miellyttävän puhtaiksi. Konetiskinapit ovat pitkän kehitystyön tulosta. Ne eivät sisällä klooria, fosfaatteja tai mitään petrokemian aineita. Parhaan pesutuloksen saat, kun käytät samalla Sonettin konetiskin kirkastajaa. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava.  Sonettin puhdistustuotteissa käytetään paljon luonnonmukaisesti tai biodynaamisesti kasvatettuja yrttejä ja öljyjä. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Vain 4 varastossa

Kuvaus

Haluatko pestä astiasi luontoa rasittamatta? Sonettin konetiskinapit on valmistettu vuosien kokemuksella niin, että sen aineosat hajoavat luonnossa kokonaan. Sonettin konetiskinapit pesevät astiat kirkkaan puhtaiksi. Pesutabletit sisältävät soodaa, silikaatteja ja sulfatoitua risiiniöljyä, jotka liuottavat ruuan tähteet astioista, emulgoivat ja irroittavat rasvan. Valkaiseva happi (natriumperkarbonaatti) irroittaa tee-, kahvi- ym. jäljet  laseista ja posliinista. Parhaan pesutuloksen saat, kun käytät samalla Sonett konetiskin kirkastajaa.

Näin tulee puhdasta: Käytä yhteen koneelliseen yksi pesunappi. Jos peset erittäin likaisia astioita, kannattaa laittaa kaksi pesunappia. Pese koneessa vain tiskikonepesun kestäviä astioita. Käsinmaalatut posliinit, kristallit tai hopeat eivät ole sellaisia.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
15-30 % sitraatti, sooda; natriumperkarbonaatti (happivalkaisu), tetranatriumglutamaattidiasetaatti, karboksimetyyli-inuliini, silikaatti, natriumbikarbonaatti; 1-5 % anionisia tensidejä (sulfatoitu risiiniöljy), ionittomia tensidejä (sokeritensidi), natriumglukonaatti, <1 % rapsiöljy*, palsamilisä*.
(* Tarkkailtua luomutuotantoa tai luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 25 kpl/ 25x20gr /500gr /pkt

Saatat myös pitää näistä