Pyykinpesujauhe

Pyykinpesujauhe

Pyykinpesujauhe

13,9021,60 sis. ALV

Sonett pyykinpesujauhe sopii kaikille puuvilla-, pellava-, hamppu- ja sekakuiduille. Pesujauhe pesee lämpötiloissa 40-95 astetta. Sonettin pyykinpesuaineiden pääasiallinen vaikuttava aine on aito kasvisaippua. Ei sovellu käytettäväksi herkille materiaaleille kuten villa ja silkki. Tuotteessa ei ole petrokemian aineita, eikä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita. Tuote on luontoystävällinen ja biohajoava. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Poista

Kuvaus

Haluatko pestä pyykkisi luontoa rasittamatta? Sonettin Pyykinpesujauhe on tehokas ja luontoystävällinen pyykinpesuaine. Sen pääasiallinen vaikuttava aine on aito kasvisaippua. Saippua sitoutuu heti pesemisen jälkeen vedessä aina esiintyvään kalkkiin ja hajoaa sitten nopeasti ja täydellisesti. Pyykinpesujauhe sopii kaikille pesunkestäville tekstiileille. Sillä voi pestä puuvilla, pellava, hamppu ja keinokuidut. Aroille luonnonkuiduille kuten villa ja silkki suositellaan nestemäistä Sonett villan- ja silkinpesuainetta. Pyykinpesujauhe on tiiviste, joten se on erittäin riittoisaa.

Näin tulee puhdasta: 

Täydellinen luontoystävällinen Sonett-pyykinpesu taphtuu kolmella ainesosalla. Ensimmäisenä niistä ovat pesuaineet, toisena vedenpehmennin ( jos alueellasi sitä tarvitaan, sillä pehmeä vesi on avainasioita pyykinpesussa) ja kolmantena valkaisuaineet (jos haluat kirkasta valkopyykkiä).

Sonett-pyykinpesujauhe on osa Sonettin pyykinpesumetodia: Component 1 in the Sonett Modular System.

Kun peset pyykkiä Sonett-aineilla käytä pesuainetta aina yhdessä huuhteluaineen kanssa. Näin varmistat parhaan pesutuloksen. Varmista myös, että peset vaatteen aina oikeassa lämpötilassa. Sonett pesujauhe pesee parhaiten 40-95 asteen pesuohjelmissa. Viileälle villapesulle ja silkille on oma Sonett pesuaine. Annostele pesuainetta oikea määrä. Yksi annoslusikallinen 70 ml 4,5 kg koneeseen. Pese valko- ja kirjopyykki erillään ja vältä koneen ylitäyttymistä. Se heikentää pesutulosta. Annostele pesujauhe suoraan pesukoneen rumpuun. Valkopyykkiin suositellaan aina Sonett Valkaisujauheen lisäämistä pääpesuun. Valkaisujauhe annostellaan pesuainelokeroon. Lisätietoja pakkauksesta.

Huom. joillain paikkakunnilla vesi on kalkkipitoista. Tarkasta silloin veden kovuusaste. Sonett pesuaineet tarvitsevat 8° – 13 ° kovuusasteessa tuekseen Sonett vedenpehmentäjää.

 

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
Väh. 30 % saippua (rapsi-*, palmu-*, ja kookosöljystä*); 15-30 % savikivennäinen ja silikaatit, auttavat irrottamaan lian ja sitovat sen itseensä; 5-15 % sooda, vahvistaa saippuan pesutehoa; 5-15 % zeoliitti; 1-5 % anioniset tensidit (rasva-alkoholisulfaatti); < 1 % palsami*.
(* Tarkkailtua luomutuotantoa tai luonnonvarainen.)

Saatat myös pitää näistä