Pyykinvalkaisija ja tarhanpoistoaine

Pyykinvalkaisija ja tarhanpoistoaine

Loppu, kysy lisää!

Pyykinvalkaisija ja tarhanpoistoaine

6,90 sis. ALV

Sonettin Pyykinvalkaisija ja tahranpoistaja puhdistaa vaikeammatkin läntit. Se myös elävöittää kellastuneet ja harmaantuneet kankaat. Tuotetta voi käyttää tehosteaineena myös astianpesukoneessa. Pyykinvalkaisija valkaisee tekstiilit ja poistaa niistä tahrat hapen avulla 50 °C asteesta alkaen. Se ei sisällä optisia kirkasteita, synteettisiä valkaisuaktivaattoreita eikä kasveille haitallista perboraattia. Liuetessaan aine hajoaa täydellisesti hapeksi, vedeksi ja soodaksi. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Loppu, kysy lisää!

Kuvaus

Oletko jo kokeillut? Tämä on ihan must! Sonettin Pyykinvalkaisija ja tahranpoistoaine on aivan maaginen tuote. Se puhdistaa kiusalliset tahrat ja sitä voi käyttää tehoaineena  myös astianpesukoneessa (erittäin sinnikkäälle lialle). Tuote valkaisee hapen avulla. Se ei sisällä keinotekoisia valkaisuaktivaattoreita. Tästä syystä Pyykinvalkaisija toimii vasta 50 °C:n lämpötilasta alkaen. Jos vaate on esiliotettu yli yön, riittää lämpötilaksi jo 30°C.  Pyykinvalkaisija poistaa mm. hedelmä-, punaviini-, tee-, kahvi-, ruoho-, veri- ym. tahroja tekstiileistä. Se myös ehkäisee valkopyykin harmaantumista ja elvyttää kellastuneen tai harmaantuneen pyykin kirkkaammaksi. Tuote sopii vesipesun kestävälle valko- ja värinpitävälle kirjopyykille, sekä materiaaleille kuten puuvilla-, pellava- ja hamppukuidut sekä erilaiset kuituyhdisteet. Älä käytä tuotetta villalle, silkille, viskoosille tai mikrokuiduille. Jos haluat aina kirkasta pyykkiä, käytä tuotetta säännöllisesti. Pyykinvalkaisija on luontoystävällinen. Pesun aikana Pyykinvalkaisijan natriumperkarbonaatti hajoaa hapeksi, vedeksi ja soodaksi. Tuotteen biohajoaminen alkaa siis jo pesun aikana. Tuote on osa Sonettin pyykinpesumetodia: Component 3 in the Sonett Modular System.

Näin tulee puhdasta: Käyttö 4,5 kg pesukoneessa. 60 ml Sonett Pyykinvalkaisu- ja tahranpoistoainetta pesulokeroon ja pääpesuohjelmaan. Tekstiilien värinpitävyys kannattaa varmistaa etukäteen, jotta ei tule värin haalentumista tai laikuttumista. Huom. Vaikuttavien aineiden vuoksi tuote toimii vasta 50°C:n lämmöstä ylöspäin.

Erityisen likaisen pyykin, esim. vauvanvaippojen liotus:
30 ml Sonett Pyykinvalkaisu- ja tahranpoistoainetta lisätään pesuvatiin n. 3 litraan lämmintä vettä. Kun jauhe on liuennut, pyykki upotetaan veteen ja pidetään painon avulla veden pinnan alla. Liotus yön yli, minkä jälkeen pesu tavalliseen tapaan pesukoneessa.

Käyttö astianpesukoneessa:
Pinttyneiden tee- ja kahvitahrojen poistoon astioista. Annostele 1 kukkurallinen tl (n. 10 ml) Sonett Pyykinvalkaisu- ja tahranpoistoainetta konetiskiaineen joukkoon.

Huomio!
Tuote sisältää natriumkarbonaattiperoksidihydraattia, joka on haitallista nieltynä. Vaurioittaa vakavasti silmiä. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Säilytä lasten ulottumattomissa. Käytä silmiensuojainta.

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004 mukaisesti:
>30 % hapen vaikutukseen perustuvaa valkaisujauhetta (natriumperkarbonaatti); 15-30 % soodaa.

Pakkauskoko: 450 gr / purkki

Saatat myös pitää näistä