Pyykinpesuneste color minttu & sitruuna

Pyykinpesuneste color minttu & sitruuna

Pyykinpesuneste color minttu & sitruuna

12,90 sis. ALV

Sonett Pyykinpesuneste Color sopii kaikkien värillisten puuvilla-, pellava-, hamppu-, mikro- ja sekakuituisten tekstiilien pesuun. Toimii hyvin myös matalissa pesulämpötiloissa. Puhdistaa värilliset ja tummat tekstiilit hyvin ja hellävaraisesti luomulaatuisen kasvisaippuan ja sokeritensidien ansiosta. Toimii myös kovan veden alueella ilman vedenpehmennintä. Kaikki saippuan valmistuksessa ja hajusteina käytettävät aidot eteeriset öljyt ovat 100%:sesti luomutuotantoa tai luonnonvaraisia.

Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Haluatko pestä pyykkisi luontoa rasittamatta? Sonettin kirjopyykille kehittämä Color pyykinpesuneste sopii kaikkien värillisten puuvilla-, pellava-, hamppu-, mikro- ja sekakuituisten tekstiilien pesuun. Se on erinomainen värillisille ja tummile vaatteille 30-60 asteen pesuohjelmissa. Color pesuneste on tehty luomulaatuisesta kasvisaippuasta ja sokeritensideistä. Kaikki saippuan valmistuksessa ja hajusteina käytettävät aidot eteeriset öljyt ovat  luomutuotantoa tai luonnonvaraisia.

Näin tulee puhdasta: Täydellinen luontoystävällinen Sonett-pyykinpesu taphtuu kolmella ainesosalla. Ensimmäisenä niistä ovat pesuaineet, toisena vedenpehmennin ( jos alueellasi sitä tarvitaan, sillä pehmeä vesi on avainasioita pyykinpesussa) ja kolmantena valkaisuaineet (jos haluat kirkasta valkopyykkiä).

Sonett-pyykinpesuneste on osa Sonettin pyykinpesumetodia: Component 1 in the Sonett Modular System.

Ravista aluksi pesuainepulloa. Kun peset pyykkiä Sonett-aineilla käytä pesuainetta aina yhdessä huuhteluaineen kanssa. Näin varmistat parhaan pesutuloksen. Varmista myös, että peset vaatteen aina oikeassa lämpötilassa. Sonett-pesuneste pesee parhaiten alhaisissa 30-60 asteen pesuohjelmissa. Viileälle villapesulle ja silkille on myös oma Sonett-pesuaine. Älä tuhlaile. Annostele pesuainetta oikea määrä.

Sonett-annostelu:

4,5 kg:n koneelle ja keskikovalle vedelle

  • kevyt likaisuus: 50 ml
  • normaali likaisuus: 70 ml (1 korkillinen)
  • voimakas likaisuus: 90 ml

Pakkauskoko: 1,5 l / plo

Valmistusaineet asetuksen (EY) No: 648/2004mukaisesti: 15–30% rapsiöljysaippua*/ auringonkukkaöljysaippua*; 5–15% ionittomat tensidit (sokeritensidi); 5–15% sitraatti; 5–15% kasvialkoholi (etanoli);1–5% anioniset tensidit (kookosrasva-alkoholisulfaatti); 1–5% anioniset tensidit (sulfatoitu risiiniöljy); <1% aidot, haihtuvat litseapuun*, mintun*, pomeranssin* (Petit Grain*), sitruunaruohon*, sembramännyn* (sis. sitraalia*, limoneenia*, linaloolia*) öljyt, gurjunpalsami; palsami*; elävöitetty vesi ad 100%.

(*tarkkailtua luomutuotantoa / luonnonvarainen)

Saatat myös pitää näistä