Pyykinpesuneste laventeli

Pyykinpesuneste laventeli

Pyykinpesuneste laventeli

14,90 sis. ALV

Sonett laventeli pyykinpesuneste sopii kaikille puuvilla-, pellava-, hamppu- ja sekakuiduille. Se pesee hyvin kaikissa lämpötiloissa 30-95 C. Pyykinpesuneste sisältää luomulaatuista haihtuvaa laventeliöljyä. Tuote tuoksuu miedosti. Se on hyvin siedetty.  Sonett-tuoteperheen pesuaineet ovat biohajoavia, eivätkä ne rasita luontoa. Luonnon suojeleminen, monimuotoisen ympäristön varjeleminen, sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointi ovat Sonettin liiketoiminnan peruskiviä.

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Haluatko pestä pyykkisi luontoa rasittamatta? Sonettin laventeli pyykinpesuneste sopii kaikkien valko- ja värillisen pyykin pesuun. Se sopii puuvilla-, pellava-, hamppu-, sekakuituisille tekstiileille, ja toimii erinomaisesti 30-95 asteen pesuohjelmissa. Pesuneste on hyvin siedetty. Se on tehty luomulaatuisesta kasvisaippuasta ja sokeritensideistä.  Pesuaineessa ei ole petrokemiallisia aineosia. Haihtuva laventeliöljy on luomulaatuista.

Näin tulee puhdasta: Täydellinen luontoystävällinen Sonett-pyykinpesu taphtuu kolmella ainesosalla. Ensimmäisenä niistä ovat pesuaineet, toisena vedenpehmennin ( jos alueellasi sitä tarvitaan, sillä pehmeä vesi on avainasioita pyykinpesussa) ja kolmantena valkaisuaineet (jos haluat kirkasta valkopyykkiä).

Sonett hajusteeton pyykinpesuneste on osa Sonettin pyykinpesumetodia: Component 1 in the Sonett Modular System.

Ravista pesuainepurkkia ennen annostelua. Kun peset pyykkiä Sonett-aineilla käytä pesuainetta aina yhdessä huuhteluaineen kanssa. Näin varmistat parhaan pesutuloksen. Varmista myös, että peset vaatteen aina oikeassa lämpötilassa. Sonett laventeli pyykinpesuneste pesee 30-95 asteen pesuohjelmissa. Viileälle villapesulle ja silkille on kuitenkin myös oma Sonett-pesuaine. Annostele pesuainetta oikea määrä.

Sonett pesuaineenannostelutaulukko:

4,5 kg:n koneelle ja keskikovalle vedelle

  • kevyt lika: 60 ml
  • normaali lika: 75 ml
  • voimakas lika: 75 ml

Ainesosat:
rapsi- */ auringonkukkaöljysaippua*, sokeritensidi, kookosrasva-alkoholisulfaatti, kasvitisle (etanoli),  sulfatoitu risiiniöljy, aito haihtuva laventeliöljy* (sis. linaloolia*), sitraatti, gurjunpalsami, palsami*, elävöitetty vesi
(* tarkkailtua luomutuotantoa tai luonnonvarainen)

Pakkauskoko: 2 l / plo

Saatat myös pitää näistä